Едно от новите попълнения в състава на ЦСКА - Улаус Скаршем, даде

...
Едно от новите попълнения в състава на ЦСКА - Улаус Скаршем, даде
Коментари Харесай

Скаршем: ЦСКА е най-големият клуб в България и нашата цел е да бъдем на върха

Едно от новите попълнения в състава на ЦСКА - Улаус Скаршем, даде изявление за предаването " Домът на футбола " по " Диема "

Полузащитникът, който се трансформира в третия норвежец при " алените " след Тобиас Хайнц и Джонатан Линдсет, приказва за това по какъв начин се е стигнало до прехвърлянето му в ЦСКА, какво знае за тима и почитателите и какво желае да реализира с отбора на Нестор Ел Маестро.
 Джони Велинов: Сблъсъкът на
Джони Велинов: Сблъсъкът на " Тича " ще дефинира много неща и отсега нататък

Ето какво сподели

" В началото на декември моят сътрудник се обади и ми сподели за интереса от ЦСКА, а аз му отговорих малко, тъкмо и ясно нещата да се случат. Бях разчувствуван, тъй като знам, че ЦСКА е доста огромен клуб с богата история. Щастлив съм, че договорката стана факт и към този момент съм тук.

Говорих с Тоби (Тобиас Хайнц), тъй като се познаваме добре и сме играли дружно в националния тим до 18 години. Попитах го какво мисли за сходен трансфер, а той ми отговори, че това е отлична опция. Каза ми, че ЦСКА играе добър футбол, бори се за шампионската купа и е най-големият клуб в страната. За мен това бе задоволително и нямаше какво повече да мисля.

ЦСКА е доста огромен клуб и всичко тук е на нужното професионално равнище. Разполагаме с отлични футболисти и колективът е отличен. Опитвам се да привиквам бързо, да бъда по-добър футболист и по-добър човек. Адаптирах се бързо и момчетата доста ми оказват помощ. ЦСКА е най-големият клуб в България и нашата цел е да бъдем на върха. Там, където клубът принадлежи. Тук съм да направя всичко допустимо ЦСКА още веднъж да бъде първенец.
 ЦСКА подари седалки от
ЦСКА подари седалки от " Армията " на още един клуб

Дадоха 150 от тях на Спортист (Драгичево)

В Европа се знае доста както за ЦСКА, по този начин и за почитателите на тима. Успях да усетя част от поддръжката им по време на мача с Ботев Враца. Знам, че са способни да бъдат доста шумни и да ни оказват помощ във всеки един мач.

Да, израснах в Розенборг. Пристигнах в клуба, когато бях на 13 и прекарах съвсем 10 години там. Имах интервали, в които бях преотстъпван на други тимове, които ми помогнаха доста. Розенборг е най-големият клуб в Норвегия, както е ЦСКА тук. Постигнах детската си фантазия да играя за Розенборг и там научих доста неща. Сега бе точният миг, в който да сменя ситуацията и да подхваща нова крачка.

Всеки футболист желае да печели. Затова съм тук, желая да печеля всичко допустимо с ЦСКА. В Норвегия съм привикнал с напрежението на високите упования. Така е и тук. Това не ме тормози. Както към този момент споделих - подготвен съм за тази крачка да дойда в огромен тим като ЦСКА. Заедно с момчетата и почитателите ще се борим до последно ", съобщи Скаршем.
 ЦСКА с послание за Туфегджич
ЦСКА с послание за Туфегджич

Ето какво е то
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР